recipe

Salsa Pesto

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta salsa es ideal per acompanyar plats de pasta. Però també combina molt bé amb carns i peixos.

Publicado: 06 de septiembre de 2024. Editado: 20 de septiembre de 2024

4 pers

Fácil

00:00

Ingredientes

50 gFulles d'alfàbrega
120 mlOli oliva verge
2 Cullerades de Pinyons
2 Alls
50 gFormatge parmesà
Sal

Preparación

  1. Netejam be les fulles d'alfàbrega i les aixuguem una mica.
  2. Torram els pinyons dins una paella amb cura que no es cremin.
  3. Mesclam tots els ingredients i els trituram amb el miniprimer o robot de cuina.
  4. Ja tenim la salsa! Els pinyons es poden subtituir per qualsevol altre fruit sec i el formatge també.

Duración total

00:15

Preparación

00:15

Cocinado

00:00

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios