5.0
de 2 valoraciones
Aquesta recepta agrada inclús als que no son amants de les verdures.
Publicado: 15 de diciembre de 2023. Editado: 05 de abril de 2024
4 personas
4 pers
Fácil
00:30
4 | dents d'all |
---|---|
1 | ceba tendre |
1 | ou |
4 | cullerades de farina |
1 | poc de julivert |
1⁄2 | endivia |
1⁄2 | paquet de llevat amb pols |
1.Rentam be l'endivia, la trossejam i la posam dins un bol. A continuació hi afegim la ceba, els alls i el julivert tallats a trossos ben petits.
2.Ara ja hi podem posar el ou, el llevat i la llet. I per últim hi afegirem la farina, unes 4 cullerades,fins que estigui tot lligat i es formi una pasta no molt espesa ni massa clara.
3.Per fregir las raoles preparam una paella amb bastant d'oli i hi anam posant cullerades de la mescla amb l'oli ben calent. Quan estiguin daurades les posam damunt paper de cuina per que amollin l'excés d'oli i tornam a fregir una altra remesa.
Duración total
00:50
Preparación
00:20
Cocinado
00:30