recipe

Raoles d'endivia

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta recepta agrada inclús als que no son amants de les verdures.

Publicado: 15 de diciembre de 2023. Editado: 05 de abril de 2024

4 pers

Fácil

00:30

Ingredientes

4 dents d'all
1 ceba tendre
1 ou
4 cullerades de farina
1 poc de julivert
12 endivia
12 paquet de llevat amb pols

Preparación

1.Rentam be l'endivia, la trossejam i la posam dins un bol. A continuació hi afegim la ceba, els alls i el julivert tallats a trossos ben petits.

2.Ara ja hi podem posar el ou, el llevat i la llet. I per últim hi afegirem la farina, unes 4 cullerades,fins que estigui tot lligat i es formi una pasta no molt espesa ni massa clara.

3.Per fregir las raoles preparam una paella amb bastant d'oli i hi anam posant cullerades de la mescla amb l'oli ben calent. Quan estiguin daurades les posam damunt paper de cuina per que amollin l'excés d'oli i tornam a fregir una altra remesa.

Duración total

00:50

Preparación

00:20

Cocinado

00:30

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios