recipe

Pastís de formatge i verdures

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

Aquest pastís es pot servir per sopar acompanyat d'una ensalada i també com a aperitiu.

Publicado: 09 de septiembre de 2024. Editado: 09 de septiembre de 2024

4 pers

Fácil

00:30

Ingredientes

8 Ous
100 Mongeta verda
12 gTomàtigues de cirera
2 Cebes tendres
100 gFormatge de cabra
50 gFormatge rallat
100 mlLlet
Oli d'oliva

Preparación

  1. Rentam i trocejam les mongetes i les bullim amb aigua amb sal durant 5 minuts. Tallam les tomàtigues per la meitat.
  2. Rentam les cebes, les trocejam iles sofregim 5 minuts amb 3 cullerades d'oli.
  3. Afegim les mongetes i les tomàtigues i sofregim uns minuts mes.
  4. Escalfam el forn a 180°. Tallam el formatge de cabra a rodanxes de 5 mm., de gruix.
  5. Batem els ous amb la llet i afegim el formatge rallat, la sal i el pebre bo. A continuació ho mesclam amb el sofregit i ho posam dins una font apta per anar al forn. Repartim el formatge de cabra per damunt i ho tapam amb paper d'alumini.
  6. Ho posam al forn durant 25 minuts.Retiram el paper d'alumini i ho deixam coure 10 minuts mes. Si es necesari el deixam 2 minuts amb el grill encés perqué agafi una mica de color per damunt. I ja el tenim!

Duración total

00:50

Preparación

00:20

Cocinado

00:30

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios