5.0
de 2 valoraciones
Les magdalenes es poden fer amb diferents tipus de farines i de greixos, segons el gust de cadascú.
Publicado: 12 de mayo de 2024. Editado: 13 de mayo de 2024
8 personas
8 pers
Fácil
00:25
200 | Mantega o margarina vegetal |
---|---|
200 g | Sucre |
2 | Ous |
100 g | Farina normal |
50 | Farina de blat de moro |
50 g | Farina integral |
g | Pell de llimona rallada |
Primer batrem la mantega amb el sucre i a continuació hi afegirem els ous.
Quan estigui tot ben integrat hi posarem la farina, el llevat i la ralladura de llimona i ho mesclarem tot.
Per últim ho repartirem a dins 16 motlos de paper i ho posarem a coure al forn ja calet a 180 graus durant 25 minuts.
Estàn bonissimes!
Duración total
00:55
Preparación
00:30
Cocinado
00:25