recipe

Magdalenes

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

Les magdalenes es poden fer amb diferents tipus de farines i de greixos, segons el gust de cadascú.

Publicado: 12 de mayo de 2024. Editado: 13 de mayo de 2024

8 pers

Fácil

00:25

Ingredientes

200 Mantega o margarina vegetal
200 gSucre
2 Ous
100 gFarina normal
50 Farina de blat de moro
50 gFarina integral
gPell de llimona rallada

Preparación

Primer batrem la mantega amb el sucre i a continuació hi afegirem els ous.

Quan estigui tot ben integrat hi posarem la farina, el llevat i la ralladura de llimona i ho mesclarem tot.

Per últim ho repartirem a dins 16 motlos de paper i ho posarem a coure al forn ja calet a 180 graus durant 25 minuts.

Estàn bonissimes!

Duración total

00:55

Preparación

00:30

Cocinado

00:25

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios