recipe

Lasanya bolonyesa

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

La lasanya es pot fer amb peix, amb carn i amb verdures, depenent de l'època del any i del que cadascú tingui al seu rebost.

Publicado: 11 de diciembre de 2023. Editado: 15 de diciembre de 2023

4 pers

Media

1:00

Ingredientes

12 ceba gran
12 porro
34 Lllet
12 Kgcarn capolada mixta
1 polsim de pebre bo
1 pot petit de tomàtiga amb conserva
50 gmantega
50 gfarina
12 plaques de lasanya precuinada
1 poquet de formatge rallat
3 dents d'all
1 pastanaga gran
1 cullerada de cafè de nou moscada

Preparación

  1. Sofregim la carn amb un poc de sal i pebre bo.
  2. Posam de banda la carn i a dins la mateixa paella sofregim els alls i quan comencin a ballar hi afegirem la ceba la ceba, el porro i la pastanaga.
  3. A continuació ho mesclam tot junt i ho tornam deixa que cogui tot junt.
  4. Per últim hi posam la tomàtiga i rectificam de sal.
  5. Ara ja podem posar les plaques de lasanya a remull amb aigua tíbia i quan hagin passat 10 minuts les posam damunt un drap net de cuina.
  6. Per últim preparam la lasanya. Fonem la mantega a dins un recipient i sofregim la farina durant uns 10 minuts, amb un poquet de sal i la nou moscada. Hi afegim la llet calenta i ho remenam fins que quedi una salsa fina sense grums. Si la trobam massa espessa hi podem posar un poc mes de llet.
  7. Un cop feta la salsa en mesclam un poc amb el farcit de la lasanya per que quedi ben lligat.
  8. Ara ja podem muntar la lasanya a dins d'un recipient apta per el forn posarem 3 capes de pasta i entre mitges 2 capes de carn. Quan ho tinguem llest posam la resta de la salsa per damunt i ho acabarem amb un poc de formatge per sobre.

Duración total

01:00

Preparación

00:00

Cocinado

01:00

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios