recipe

Greixera de moniato

5.0

de 3 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta recepta es fa tradicionalment a Menorca, és fàcil i deliciosa.

Publicado: 08 de diciembre de 2023. Editado: 15 de diciembre de 2023

6 pers

Fácil

1:00

Ingredientes

1 taça de llet
1 cullerada petita de canyella
100 gsucre
2 ous
1 llimona
12 galetes tipus maria
100 gpanses
1 moniato gros

Preparación

  1. Bullir el moniato amb pell, el temps depèn de la mida que tingui. Mitja hora aproximadament.
  2. Escalfar la llet i posar-la a dins d'un plat amb les galetes.
  3. Pelar el moniato i xafar-lo amb una forqueta. Rallar la pell de la llimona.
  4. Posar-lo a dins un bol i anar afegint la resta d'ingredients.
  5. Quan estigui tot mesclat ho posam dins una tartera apta per el forn untada amb una mica de mantega. I després també posar-ni uns trossets per damunt.

Enfornar a 180º durant uns 45 minuts.

Deixar refredar i servir.

Duración total

01:00

Preparación

00:00

Cocinado

01:00

Valorar esta receta:

5.0
3 votos

Compartir:

Comentarios