recipe

Fulles de remolatxa sofregides

5.0

de 1 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta recepta es ideal per acompanyar tant carns com peixos a la planxa.

Publicado: 30 de enero de 2024. Editado: 04 de abril de 2024

2 pers

Fácil

00:15

Ingredientes

1 Manat de fulles de remolatxa
12 Ceba tendre
1 Cullerada petita de mostassa Dijon
1 Cullerada petita de vinagre
2 Cullerades de oli verge extra
1 Cullerada petita de mel
1 Grapat de avellanes torrades
1 Grapat de panses

Preparación

  1. Sofregir la ceba durant 5 minuts i a continuació afegim les fulles i tronxos de remolatxa ben nets i trossejats durant 5 minuts més aproximadament.
  2. A part mesclarem la mostassa, el vinagre, el oli d'oliva, la sal i la mel.
  3. Quan les verdures estiguin llestes les posam en un bol amb la vinagreta i afegim les panses i les avellanes trossejades. Ho mesclam tot bé i ja ho tenim.

Duración total

00:35

Preparación

00:20

Cocinado

00:15

Valorar esta receta:

5.0
1 votos

Compartir:

Comentarios