recipe

Crema de porro i patata

4.3

de 3 valoraciones

Receta de temporada

Les cremes son ideals com a entrant o per un sopar lleuger. Es poden menjar fredes o calentes.

Publicado: 14 de diciembre de 2023. Editado: 15 de diciembre de 2023

4 pers

Fácil

00:30

Ingredientes

1 punyat de pipes de carbassa
8 patates
4 dents d'all
3 porros
8 xampinyons
12 aigua o brou
1 poquet de pebre bo

Preparación

  1. Per preparar la crema sofregim els alls amb oli d'oliva verge, anant alerta que no es cremin.
  2. A continuació hi afegim 2 porros tallats a trossos i un poc de sal.
  3. Quan estiguin un poc sofregits hi posem les patates pelades i tallades a daus.
  4. Hi donam un parell de voltes i afegim aigua fins a cobrir les verdures.
  5. Miram si està be de sal i també hi posam un poquet de pebre bo.
  6. Ha de coure uns 20 minuts aproximadament. Punxam una patata per veure si està ben cuita.
  7. Una volta estigui cuit ho trituram fins que quedi una crema. Si es massa espesa hi afegim un poc d'aigua.
  8. Per presentar la crema sofregim unes rodanxes de porro i uns xampinyons. També hi posarem les pipes de carbassa i un rajolí d'oli d'oliva.

Duración total

00:30

Preparación

00:00

Cocinado

00:30

Valorar esta receta:

4.3
3 votos

Compartir:

Comentarios