5.0
de 2 valoraciones
En aquesta ocasió la he fet amb melicotons en conserva, però el més adient es fer-la amb fruita fresca de temporada. Per exemple amb albercocs, raïm, maduixes, cireres.....
Publicado: 25 de mayo de 2024. Editado: 25 de mayo de 2024
4 personas
4 pers
Fácil
00:20
250 | farina |
---|---|
25 g | sucre |
25 g | mantega |
100 ml | llet |
2 | ous |
25 g | lleva-dura fresca |
1 | melicotons en conserva o la fruita preferida |
1. Per començar fonem la lleva-dura amb la llet tèbia i a continuació hi afegim el sucre i la mantega a temperatura ambient i anam mesclant fins que estigui fos.
2. Hi afegim els ous i un cop estigui tot ben integrant i anam posant la farina a poc a poc fins que tinguem una massa que sigui una mica enganxosa.
3. Deixam la pasta a dins un bol, la tapam amb un drap net de cotó i la deixam tovar durant una mitja hora aproximadament. Ha de doblar el seu volum.
4. Cobrim la safata de forn amb paper sulfuritzat i el untam amb una mica d'oli o mantega. Agafam la pasta y la estiram be damunt el paper de forn i la pintam amb una mica de mantega fosa. La deixam reposar durant una mitja hora dins el forn a temperatura ambient.
5. Un cop hagi tornat a pujar hi col.locam la fruita i hi posam un poc de sucre per damunt i enfornam a 180º durant uns 20 minuts.
6. Deixam refredar i la podem servir amb una mica de sucre amb pols per damunt.
Queda bonissima! I es pot acompanyar amb un tassó de xocolata desfeta.
Duración total
01:05
Preparación
00:45
Cocinado
00:20
Categorías