recipe

Coca d'albercocs

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

En aquesta ocasió la he fet amb melicotons en conserva, però el més adient es fer-la amb fruita fresca de temporada. Per exemple amb albercocs, raïm, maduixes, cireres.....

Publicado: 25 de mayo de 2024. Editado: 25 de mayo de 2024

4 pers

Fácil

00:20

Ingredientes

250 farina
25 gsucre
25 gmantega
100 mlllet
2 ous
25 glleva-dura fresca
1 melicotons en conserva o la fruita preferida

Preparación

1. Per començar fonem la lleva-dura amb la llet tèbia i a continuació hi afegim el sucre i la mantega a temperatura ambient i anam mesclant fins que estigui fos.

2. Hi afegim els ous i un cop estigui tot ben integrant i anam posant la farina a poc a poc fins que tinguem una massa que sigui una mica enganxosa.

3. Deixam la pasta a dins un bol, la tapam amb un drap net de cotó i la deixam tovar durant una mitja hora aproximadament. Ha de doblar el seu volum.

4. Cobrim la safata de forn amb paper sulfuritzat i el untam amb una mica d'oli o mantega. Agafam la pasta y la estiram be damunt el paper de forn i la pintam amb una mica de mantega fosa. La deixam reposar durant una mitja hora dins el forn a temperatura ambient.

5. Un cop hagi tornat a pujar hi col.locam la fruita i hi posam un poc de sucre per damunt i enfornam a 180º durant uns 20 minuts.

6. Deixam refredar i la podem servir amb una mica de sucre amb pols per damunt.

Queda bonissima! I es pot acompanyar amb un tassó de xocolata desfeta.

Duración total

01:05

Preparación

00:45

Cocinado

00:20

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios