5.0
de 1 valoraciones
Aquesta es una recepta de mar i muntanya, es pot menjar com a tapa o be com a plat principal que pot anar acompanyat amb unes patates.
Publicado: 08 de abril de 2024. Editado: 08 de abril de 2024
4 personas
4 pers
Media
1:00
1 | Sipia mitjana |
---|---|
1 Kg | Cebes |
8 | Dents d'all |
4 | Tomàtigues ramellet |
1 | Branca de farigola |
1 | Fulla de llorer |
1. En primer lloc netejam be els cargols i els deixam dins una olla tapada amb un poquet d'aigua, fins que tots estiguin fora de la closca. A continuació els posarem a coura amb aigua a temperatura ambient, quan comencin a bullir llevarem el excés de espuma i ho posam a foc suau. Ara hi afegirem la farigola, la fulla de llorer, dues tomàtigues amb pell trossejades i 4 dents d'all. Ha de coure 30 minuts, mes o manco.
2. Mentre es couen els cargols, sofregirem la sípia trossejada amb oli d'oliva amb fred i quan estigui cuita la traiem del foc i la posam a dins un plat. Dins la mateixa cassola sofregim 4 alls i la ceba, quan la ceba comessin a estar transparent hi afegim dues tomàtigues pelades i trossejades i ho deixam coure uns 10 minuts més.
3. Ara ja hi podem posar la sípia i ho deixam coure tot junt durant uns 15 minuts. Després hi posarem els cargols que ja tenim cuinats i si fa falta hi podem afegir un poc del caldo dels cargols.
Duración total
02:30
Preparación
01:30
Cocinado
01:00