recipe

Cargols i sípia amb salsa

5.0

de 1 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta es una recepta de mar i muntanya, es pot menjar com a tapa o be com a plat principal que pot anar acompanyat amb unes patates.

Publicado: 08 de abril de 2024. Editado: 08 de abril de 2024

4 pers

Media

1:00

Ingredientes

1 Sipia mitjana
1 KgCebes
8 Dents d'all
4 Tomàtigues ramellet
1 Branca de farigola
1 Fulla de llorer

Preparación

1. En primer lloc netejam be els cargols i els deixam dins una olla tapada amb un poquet d'aigua, fins que tots estiguin fora de la closca. A continuació els posarem a coura amb aigua a temperatura ambient, quan comencin a bullir llevarem el excés de espuma i ho posam a foc suau. Ara hi afegirem la farigola, la fulla de llorer, dues tomàtigues amb pell trossejades i 4 dents d'all. Ha de coure 30 minuts, mes o manco.

2. Mentre es couen els cargols, sofregirem la sípia trossejada amb oli d'oliva amb fred i quan estigui cuita la traiem del foc i la posam a dins un plat. Dins la mateixa cassola sofregim 4 alls i la ceba, quan la ceba comessin a estar transparent hi afegim dues tomàtigues pelades i trossejades i ho deixam coure uns 10 minuts més.

3. Ara ja hi podem posar la sípia i ho deixam coure tot junt durant uns 15 minuts. Després hi posarem els cargols que ja tenim cuinats i si fa falta hi podem afegir un poc del caldo dels cargols.



Duración total

02:30

Preparación

01:30

Cocinado

01:00

Valorar esta receta:

5.0
1 votos

Compartir:

Comentarios