recipe

Arròs melòs amb conill, cargols i sipia.

5.0

de 2 valoraciones

Receta de temporada

Aquesta recepta pot ser un plat d'aprofitament si t'han sobrat uns quants cargols cuinats i el caldo resultant es pot utilitzar com a fumet.

Publicado: 08 de abril de 2024. Editado: 19 de abril de 2024

4 pers

Fácil

00:15

Ingredientes

12 KgConill trossejat
12 KgArròs bomba
2 Pebres verds
4 Tomàtigues ramellet
8 Dents d'all
Cargols amb sipia i ceba (sobrants del dia abans)

Preparación

1. En primer lloc salarem el conill i també hi posarem un poquet de pebre bo i suc de llimona, ho deixam una estona mentres pelam i tallam els dents d'all, el pebres verds i les tomàtigues.

2. Sofregim el conill amb un poc d'oli d'oliva fins que estigui dauradet. El traiem de la casola i sofregim les hortalisses

3. Mesclam el conill amb el sofregit i també amb els cargols i el fumet. En aquest cas els cargols sobrants del dia abans estaven fets amb sipia i salsa de ceba.

4. Quan la mescla anterior estigui bollint hi afegim el arròs i ha de coure 5 minuts a foc fort i 10 minuts a foc suau.

5. Deixam reposar 2 minuts i ja està llest per menjar.

Duración total

00:45

Preparación

00:30

Cocinado

00:15

Valorar esta receta:

5.0
2 votos

Compartir:

Comentarios