recipe

Amargos d'ametlla.

4.7

de 3 valoraciones

Receta de temporada

Postres típiques de nadal a Menorca.

Publicado: 19 de diciembre de 2023. Editado: 07 de mayo de 2024

10 pers

Media

00:15

Ingredientes

500 gAmetlla crua amb pell
500 gSucre blanc
2 Blancs d'ou

Preparación

  1. Escaldarem l'ametlla amb aigua ben calenta durant uns minuts.
  2. Pelarem la ametlla i la aixugam amb un drap net.
  3. Triturarem la ametlla.
  4. Ara ho barrejarem tot be i formam una pasta, que guardarem ben tapada a la gelera.
  5. Al dia següent formarem unes bolles un poc xafades i las colocarem damunt una safata coberta amb paper vegetal.
  6. Pintarem els amargos amb un poc de blanc d'ou, amb l'ajuda d'un pinzell.
  7. Calentam el forn a 180 graus i els posam a coure uns 20 minuts. Fins que comencin a agafar un poquet de color.
  8. Quan estiguin cuits els deixarem refredar sobre la llauna per que sinó es trencaran i després els guardarem en un pot hermètic. Així es conserven be durant molts dies.

Duración total

01:15

Preparación

01:00

Cocinado

00:15

Valorar esta receta:

4.7
3 votos

Compartir:

Comentarios